+387 63 850 837
Pozovite za sve informacije

usisivač

USISIVAČ SL123R VOX

119,90 KM

USISIVAČ SL123R VOX

Usisivač VOX SL 123R je moćan i funkcionalan alat za čišćenje vašeg doma. Sa snagom od 1600W i kapacitetom vrećice od 2.5l, ovaj usisivač je sposoban da ukloni prašinu, nečistoću i sitne čestice sa svih tipova podova.

Jedna od glavnih prednosti ovog usisivača je njegov petostruki sistem filtracije. Uključuje tri gratis papirne vrećice i pet slojeva filtracije koji omogućavaju da se čisti zrak koji izlazi iz usisivača. Osim toga, usisivač ima regulator snage i mogućnost da se podesi na različite nivoe snage, što omogućava prilagođavanje snage usisavanja različitim tipovima podova i nečistoće.

Kategorija:
Podijeli proizvod

Opis

USISIVAČ SL123R VOX

USISIVAČ SL123R VOX

Usisivač je moćan i funkcionalan alat za čišćenje vašeg doma. Sa snagom od 1600W i kapacitetom vrećice od 2.5l, ovaj usisivač je sposoban da ukloni prašinu, nečistoću i sitne čestice sa svih tipova podova.

Jedna od glavnih prednosti ovog usisivača je njegov petostruki sistem filtracije. Uključuje tri gratis papirne vrećice i pet slojeva filtracije. Oni omogućavaju da se čisti zrak koji izlazi iz usisivača. Osim toga, usisivač ima regulator snage i mogućnost da se podesi na različite nivoe snage. To omogućava prilagođavanje snage usisavanja različitim tipovima podova i nečistoće.

Usisivač dolazi sa metalnom teleskopskom cevi, univerzalnom velikom četkom i dva nastavka za čišćenje nameštaja i ćoškova. Ovi dodaci omogućavaju da se čisti i teško dostupna mjesta, što čini ovaj usisivač idealnim za kuće sa malo prostora ili za one koji žele da održe svoj dom urednim i čistim.

Usisivač VOX SL 123R također ima tihi rad, što znači da kupci ne moraju da brinu o prevelikom buku dok čiste svoj dom. Osim toga, usisivač dolazi sa perivim filterom, što znači da kupci ne moraju da brinu o čestim zamjenama filtera. To zajedno sa 24-mjesečnom garancijom daje kupcima sigurnost da su dobili kvalitetan proizvod sa dugim rokom trajanja.

Sa regulatorom snage, petostrukim nivoom filtracije, tihim radom, metalnom teleskopskom cevi i nastavcima za čišćenje nameštaja i ćoškova, ovaj usisivač je sposoban da se prilagodi svim potrebama čišćenja vašeg doma.

Pratite nas na našim Emix Instagram i OLX stranicama.

Pogledajte i ostale usisivače OVDJE.

Brand

VOX