+387 63 850 837
Pozovite za sve informacije

Kutija za alat trodijelna

Kutija za alat trodijelna – 912/3

119,90 KM

Kutija za alat trodijelna – 912/3

OPIS PROIZVODA:

  • ekološki lak bez olova i kadmija
  • duga izvedba sa jednom ručkom
Podijeli proizvod

Opis

Kutija za alat trodijelna – 912/3

Kutija za alat trodijelna – 912/3

OPIS PROIZVODA:

  • ekološki lak bez olova i kadmija
  • duga izvedba sa jednom ručkom

KVALITETAN ČELIČNI LIM

Kolica za alat, sanduci, ormari i razne kutije za odlaganje alata, kao i radni stolovi, panoi, kuke i ostali pribor izrađeni su od kvalitetnog čeličnog lima. Lakirane površine otporne su na koroziju i ogrebotine. Ova oprema je praktički neuništiva.

INOVATIVAN DIZAJN

Sveobuhvatno poznavanje radnih zahtjeva različitih poslova lokalnih profesionalaca rezultiralo je izradom radne opreme koja nudi veliku dostupnost, pregledno odlaganje alata i bolju vidljivost u svakom trenutku.

PREGLEDNOST ODLAGANJA ALATA

Svojom preglednošću i lakom dostupnošću, Unior radna oprema omogućava vam da svoju radionu održavate urednom te da na taj način povećavate vlastitu produktivnost.

Pratite nas na našim Emix Instagram i OLX stranicama.

Pogledajte i ostale kutije za alat OVDJE.

Pogledajte i ostale UNIOR proizvode.

Brand

Unior

UNIOR je jedan od vodećih proizvođača ručnog alata u svijetu, njihovi alati su pouzdani, visoke kvalitete i funkcionalnog dizajna, posebno su poznati zahvaljujući kombinaciji visoke kvalitete i pristupačne cijene. Unior alati su popularni kako kod profesionalnih majstora tako i kod majstora amatera. Unior ručni alati imaju dug upotrebni vijek koji je postignut zahvaljujući korištenju krom-vanadijumskog čelika, dugogodišnjoj tradiciji kovanja alata i primjeni najnovijih tehnoloških dostignuća. Unior alati za popravku automobila sadrži širok spektar specijalnih alata za posebne zahteve. Pratite nas na našim Emix Instagram i OLX stranicama